• 031 / 212-989
    091 / 532-5858
Autoškola Novak
Sunčana 9
31000 Osijek
B kategorija A kategorija C KATEGORIJA D KATEGORIJA

Napredna obuka

Dobrodošli u suvremenu i naprednu obuku vožnje Novak, Osijek. Autoškola Novak Osijek je u vlasništvu obitelji Novak. Utemeljitelj autoškole Novak, Krešimir Novak pokretač je ideje o radu i edukaciji profesionalnih vozača. U dvadesetak godina treninga izvrsnosti i tisuće uspješno osposobljenih  vozača izgrađen je ugled i reputacija u procesu osposobljavanja vozača početnika i vozača profesionalaca. Napredni i suvremeni trening vožnje nudi više paketa edukacije za vozače pojedince i poslodavce. Tečajevi su osmišljeni i odobreni od strane nadležnih državnih tijela. Ponos edukacije vozača su brojna priznanja korisnika usluga autoškole Novak. Cjelokupna obuka se izvodi na suvremenim motornim vozilima koja su u vlasništvu autoškole. Veći broj specijalizirano opremljenih učionica omogućava trening za specifične potrebe raznolikih korisnika usluga autoškole Novak. Treneri, učitelji vožnje, posjeduju visoka formalna znanja iz područja prometa i sve dopusnice nadležnih ministarstava. Treneri su spremni iskoristiti sposobnosti polaznika i na adekvatan način im omogućiti usvajanje znanja i vještina u upravljanju motornih vozila kao i cjelokupnog ponašanja u prometu. Treneri primjenjuju suvremene metode učenja kako bi prijenos znanja i vještina bio adekvatan u ugodnom okruženju.

Cilj autoškole Novak je jednostavan. Da bi vas pripremili za stvarni svijet u prometu želimo vam pružiti mogućnost individualnog pristupa edukaciji vozača uz profesionalno postupanje.

Prilagodba različitim zahtjevima korisnika zahtjeva neprekidno usavršavanje trenera uz uvođenje novih i modernih vozila i opremanje učionica. Prosječnost nije naš interes.

Moderan i suvremen trening edukacije autoškole Novak stvoren je za vas i svakodnevno možete doći u obilizak naših prostorija i uvjeriti se u kvalitetu usluga i uočiti što nas razlikuje od drugih.

Put za sigurnije ponašanje u prometu počinje s autoškolom Novak.

Kategorije

a kategorija

B kategorija

BE Kategorija

C kategorija

CE kategorija

D kategorija