• 031 / 212-989
    091 / 532-5858
Autoškola Novak
Sunčana 9
31000 Osijek
B kategorija A kategorija C KATEGORIJA D KATEGORIJA

O nama

Tvrtka Novak d.o.o osnovana je 1990. godine neposredno pred domovinski rat. Mali prijemni ured, mala opremljena učionica i jedno teretno vozilo, TAM (kljunaš), bilo je dovoljno za početak rada autoškole Novak. Autoškola je svoj rad bazirala na osposobljavanju vozača isključivo profesionalnih kategorija . Bez obzira na granate koje su padale po Osijeku, tvrtka posluje bez ikakvog prekida u procesu osposobljavanja vozača. Kako bi se unaprijedila ponuda osposobljavanja nabavlja se autobus za D kategoriju i priključno vozilo za CE kategoriju te drugi teretni automobil  marke TAM za C kategoriju.

Iskustvo i kvaliteta osposobljavanja vozača za C, CE i D kategoriju pridonijelo je većem broju kandidata što je zahtijevalo povećanje voznog parka, broj zaposlenih te izgradnji i uređenju novog poslovnog prostora. Poslovna zagrada Novak d.o.o. ima tri suvremeno opremljene učionice i ostale prateće prostorije daleko iznad zahtjeva Pravilnika o osposobljavanju kandidata u autoškolama. U proces osposobljavanja uvode se tri nova osobna automobila za B kategoriju te motocikli za A kategoriju.

Danas autoškola Novak posjeduje vlastiti vozni park za sve kategorije vozača . Tehnička opremljenost vozila prati visoke zahtjeve i standarde u osposobljavanju vozača koji su postavljeni u EU, a sve s ciljem povećanja sigurnosti prometa na cestama te zaštiti okoliša. Autoškola Novak d.o.o. jedina u R Hrvatskoj posjeduje teretni automobil opremljen digitalnim tahografom koji je u procesu osposobljavanja vozača. Učionice su suvremeno opremljene modelima i maketama prijevoznih sredstava i opreme koji koriste vozači u izvršavanju svakodnevnih radnih zadataka. Korištenje suvremene nastavne tehnologije i suvremenih nastavnih sredstava kandidatima je omogućeno usvajanje znanja u gotovo realnim uvjetima upravljanja vozilom.

Osim ulaganja u vozila, tvrtka Novak d.o.o. sustavno ulaže u stručni potencijal instruktora , predavača i stručnog  voditelja.

Autoškola Novak d.o.o. i njeni djelatnici posjeduju sva zakonom propisana odobrenja od MUP-a za nesmetani rad u osposobljavanju kandidata za sve kategorije motornih vozila.

Kategorije

a kategorija

B kategorija

BE Kategorija

C kategorija

CE kategorija

D kategorija